Știri

  • 26 noiembrie 2020
Consiliul Național al IMM-urilor din România, relansează campania #ROMANIATRICOLORA cu ocazia Zilei Naționale a României.

Campania de responsabilitate socială se adreseaază antrerenorilor români și vizează arborarea a 500.000 de steaguri ale României în cadrul firmelor, fabricilor, sediilor antreprenorilor, făcând totodată un apel la solidaritate și unitate în rândul acestora.

Ce trebuie să facă antreprenorii:

1. Să arboreze steagul României în cadrul firmei;

2. Să posteze o poză pe pagina de Facebook a firmei cu #ROMANIATRICOLORA;

3. Să transmită provocarea către alți 5 antreprenori.

Campania #ROMANIATRICOLORA a fost lansată de către CNIPMMR în anul 2016 în cadrul evenimentului „Topul Național al Firmelor Private din România”, eveniment care a adunat peste 400 de antreprenori care s-au alăturat inițiativei.

Informații de background:

Modul corect de arborare a tricolorului este reglementat prin LEGEA Nr. 75 din 16 iulie 1994 privind arborarea drapelului Romaniei, intonarea imnului national si folosirea sigiliilor cu stema Romaniei de catre autoritatile si institutiile publice.

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene. Întreaga responsabilitate asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor paginii web.